E-mail ons Home Info
Home | Haarextensions | Trainingen | Salon | Producten | Informatie | Nieuwsbrief | Route | jOnze Producten

Elegant Shampoo
Een diep reinigende shampoo speciaal voor extensions.

Velvasil Spray
Leave in conditioner voor fibre extensions.

Enhance Spray
Leave in conditioner voor echt haar.


'Maintenance Spray Leave in Conditioner'


Dit product lost de volgende problemen op:

- onnodige kleurvervaging - verbleking door zonlicht - doffe haren - droge haarpunten - te weinig body -

'Deep Conditioner'

Wij raden U dit product aan voor hairextensions vanwege zijn superieure kwaliteiten. DEEP CONDITIONER is speciaal gemaakt om het hoogste level van verzorging te behalen welke nodig zijn voor extensionhaar daar deze niet meer gevoed worden door de huid zoals bij niet afgeknipt haar. Keratine is toegevoegd om zo een maximum aan verzorging te geven aan het haar. U kunt de Inci code aan elke professionele cosmeticafabrikant laten zien, en zij zullen het met u eens zijn dat er IngrediŽnten van de hoogste kwaliteit en expertise gebruikt zijn.

Verzorgingsinstructies voor uw 100% Human Hair Extension

Wassen
Na het inzetten van uw extensions deze 24 uur niet wassen.
Breng voor het wassen "Deep Conditioner" aan vermengd met warm water op de lengten en punten. Borstel het haar door en begin aan de punten. Houd het haar aan de bondings vast of tussen de bonds en borstel al de klitjes eruit. Gebruik hiervoor de aan u geadviseerde extension borstel of een grove kam.
Breng "Allegro" shampoo aan of een evt. andere door de stylist geadviseerde shampoo en knijp in het haar totdat het gaat schuimen. Herhaal dit nogmaals. Spoel de haren goed uit totdat alle shampoo is verwijderd. Breng "Deep Conditioner" aan en werk het er goed door met een grove kam beginnend bij de haarpunten. Vermijd de bondings!!!
Spoel het uit met warm water. Knijp het overtollige vocht eruit en druk het haar droog met een handdoek. NIET RUW WRIJVEN. Kam het vervolgens in model en gebruik een warme fohn of laat het aan de lucht drogen. Wanneer je rollers gebruikt moeten deze glad zijn, zonder harde stukken of borstels. Breng 2 x per week "Maintenance Spray" aan om onnodig verkleuren te voorkomen. Breng de overige dagen "Enhance" leave in conditioner en een zonnefilter aan. Gebruik niet teveel haarlak en ga niet naar bed met nat haar. Wanneer men naar bed gaat het haar losjes
invlechten en vastzetten met een bandje of groot zacht elastiek van tenminste 4 cm. Draag evt. een haarnetje.


Kerastase

In onze salon word u behandeld met Kťrastase. Kťrastase†is de toplijn van L'Oreal Paris. Voor iedereen, met elk type haar kan u bij ons terecht. Kom eens vrijblijvend langs voor een productadvies. U zal merken waarom wij zo enthousiast zijn over deze topproducten.

"Sinds 1964 beoefent Kťrastase een nieuw vak: het verzorgen van het haar, gebaseerd op de meest geavanceerde formules en de meest efficiŽnte producten. Verzorging wordt kunst, opgedragen aan de schoonheid van de vrouw en steunend op 3 essentiŽle waarden: resultaatgerichtheid, expertise van de kapper en persoonlijke service."

http://www.kerastase.nl

Keune

www.keune.nl